31 okt
09:00 - 18:00
De Oude Suikerfabriek Groningen

Klimaattop Noord-Nederland 2019

Save the date

De Klimaattop Noord-Nederland vindt plaats op donderdag 31 oktober 2019 in de Oude Suikerfabriek in Groningen. Wat je kunt verwachten? Een dag boordevol energie, inspiratie en actie. Op het programma vind je tientallen afspraken, showcases en innovaties die bijdragen aan klimaatneutraliteit in 2050. Stuk voor stuk initiatieven die laten zien dat we niet stilzitten in Noord-Nederland!

Als Energy College – één van de grootste initiatieven op het gebied van vakmanschap in de energietransitie – zullen wij ook aanwezig zijn op de Klimaattop. Je kunt ons op 31 oktober 2019 op de beursvloer vinden in het zogenoemde onderwijspaviljoen met een stand. Ben je benieuwd wat we doen, voor wie en waarom? Dan kun je ons dat natuurlijk allemaal komen vragen. We vertellen je graag alles over al onze mooie resultaten en plannen.

Daarnaast vindt er een radiointerview plaats met Anja Hulshof – Programmamanager Gas 2.0 – en andere partners van Energy College.

Kun je er niet bij zijn op 31 oktober? Niet getreurd. Lokale radiozenders zullen ook aandacht besteden aan deze bijzondere dag.

Meer informatie volgt spoedig. Tot die tijd kun je meer informatie vinden via de website van de Klimaattop Noord-Nederland.