Duurzaam Doen Lezing: duurzaam bouwen doe je met BIM& CLT

Datum & Tijd: 11 maart 2021  om 10:30
Locatie: Online
Omschrijving

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Energy College RIF Gas 2.0 Bedrijfsopleidingen, Installatiewerk Noord, Techniek Nederland en WijTechniek nodigen u graag uit voor een DuurzaamDoen Livestream lezing op donderdag 11 maart 2021 met als sprekers Syds Wiersma van Friso Bouwgroep en Paul Oerlemansvan Konwood.

Digitaal bouwen
BIM is de manier om foutvrij met prefab elementen op een efficiënte manier te bouwen met alle betrokken partijen. Met het digitale 3D model bereid je de bouw tot in de puntjes voor en lever je een model waarmee prefab elementen in de fabriek geautomatiseerd gemaakt worden. Syds Wiersma vertelt u over de dagelijkse praktijk van digitaal bouwen en de voordelen van BIM.

Bouwen met hout
Paul Oerlemans neemt ons mee in de hedendaagse houtwereld. Hij gaat in op vragen welke betrekking hebben op de unieke eigenschappen de duurzaamheid, circulariteit en toepassingen.

Voor wie?
Deze lezing is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de digitale transitie in de bouw en het bouwen met hout. Vanuit zijn eigen vakgebied of interesse.

Programma
10.30 uur Start livestream met Roeland Westra
10.35 uur Syds Wiersma van Friso Bouwgroep
10.55 uur Paul Oerlemansvan Konwood
11.25 uur Vragen en afsluiting

Waar
De livestream is vanuit de theaterzaal van ROC Friese Poort in Sneek.

We nodigen u van harte uit om deze lezing via onderstaande link bij te wonen op donderdag 11 maart 2021 van 10.30 – 11.30 uur.

Klik hier voor de livestream

We zien graag wie allemaal aanschuiven.
Laat het weten via het contactformulier dat je vind via de website van Centrum Duurzaam Friesland.

Mede mogelijk gemaakt door
Relevant nieuws