Huis van Sarah

Datum & Tijd: 22 juni 2021  om 18:15
Locatie: Groningen
Omschrijving

De techniek speelt een hoofdrol bij het welvarend, duurzaam en gezond houden van ons land. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken.

In het Huis van Sarah wil Wij Techniek, het opleidings -en ontwikkelingsfonds van de technische installatiebranche, de werkgever, de vakman, de vakvrouw van nu en van morgen inspireren.

Wij Techniek is partner binnen GAS 2.0 en wil jou met het Huis van Sarah laten ervaren. Door te beleven, door te zien en door te horen wat de uitdagingen voor nu en de toekomst zijn. Een absolute aanrader!

Wie is Sarah en wat is haar verhaal?

Waar ben je te gast? Wie is Sarah? Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf, doet ze je denken aan een goede bekende, wie zal het zeggen? Sarah is de wereld die je dagelijks ontmoet. En Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Dat velen van ons zal overleven. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze vraag is essentieel geworden voor Sarah. En ze beseft dat mensen van de installatiebranche maar ook van andere sectoren hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070.

Huis van Sarah is een nieuwe multimediale productie van TheaterMakers Radio Kootwijk, in het grootste en Covid-proof decor dat ze ooit maakten. Zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kist naar kist met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder. 

22 juni 2021 is Huis van Sarah in Groningen

Huis van Sarah wordt volledig COVID-proof aangeboden. Tijdens de ontwikkeling van het programma was dit een belangrijke randvoorwaarde. Er zijn nooit meer dan 35 mensen in een ruimte en alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen. Op 22 juni staat het Huis van Sarah in de Martinihal in Groningen. Graag nodigen we je uit hierbij aanwezig te zijn. Je wordt verwelkomd vanaf 18.45 uur en gaat dan Sarah ontmoeten. Zij stelt je vragen maar biedt je ook een spiegel.

Programma:

18.15 uur           Ontvangst gasten

19.00 uur          Start bijeenkomst met opening door Robert-Jan de Vries

19.10 uur           Introductie John van Mierlo en Liesbeth Horstmann, namens GAS 2.0

19.30 uur           Start Huis van Sarah

22.00 uur           Borrel + afsluiting

Aanmelden

Aanmelden is simpel en kan via de speciale Huis van Sarah app, die te downloaden is via Android of iOS. Hier vind je alle informatie en kan je direct je ticket boeken!

Let op: er is plek voor 35 gasten. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

Mede mogelijk gemaakt door
Relevant nieuws