New Energy Forum

Datum & Tijd: 23 juni 2022
Omschrijving

Op 23 juni a.s. ben je welkom op de tweede, hybride editie van het New Energy Forum. Hét event voor de (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessional. Dit jaar zetten we de kop in de wind en kijken we naar baanbrekende initiatieven.

Praat en denk dit jaar mee over de uitdagingen die we tegenkomen om de energietransitie daadwerkelijk te realiseren. Hoe komen we in een tijd waar actie nu vereist is, tot snellere besluitvorming en nieuw beleid? Hoe lossen we het gebrek aan vakmensen in korte tijd op? En hoe halen we zowel sociaal als economisch ‘winst’ uit de transitie? 

Experts, hoogleraren, lectoren, onderzoekers, bedrijven en studenten prikkelen je geest over hoe we de energie- en mobiliteitstransitie met lef een boost geven. Ben jij er bij?

Hybride Forum

Vanaf de energieproeftuin EnTranCe op Campus Groningen streamen we spectaculaire demonstraties en reportages. Studenten pitchen hun onderzoeken, organisaties laten hun impact zien in de transitie en zijn er meerdere actuele debatten te volgen. Zo ook een Masterclass van Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris) over durven dromen en het waarmaken van wonderen. Een programma vol inspiratie, innovatie en food for thought.

EnTrance Award

Op het New Energy Forum wordt de EnTranCe Award gelanceerd: een prestigieuze prijs voor het meest innovatieve bedrijf in de energietransitie, toegekend door een deskundige jury met o.a. Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris) en Marjan Minnesma (Urgenda).

Check voor updates en meer informatie de website van New Energy Forum.

Relevant nieuws
Meer evenementen in deze categorie