Waterstof tiny house on tour

Omschrijving

Vanuit de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe bouwt de gemeente Hoogeveen, in samenwerking met Alfa-college en Vrienden van Techniek Hoogeveen aan de realisatie van het Waterstof Tiny House. Het Waterstof Tiny House draagt bij aan de landelijke opgave van de energietransitie en creëert draagvlak voor de toepassing van groene waterstof, door te laten zien dat waterstof in de gebouwde omgeving een volwaardig alternatief is in de energietransitie.

Nu het Waterstof Tiny House klaar is, starten we met Waterstof Tiny House on Tour. Een tour langs de zes steden die deelnemen in de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe: Hoogeveen, Emmen, Hardenberg, Aa en Hunze, Borger-Odoorn en Coevorden.

Over Waterstof Tiny House on Tour

In zes weken tijd reizen we met het Waterstof Tiny House door de regio Zuid en Oost-Drenthe. Op elke locatie staat het Waterstof Tiny House een week en organiseren we in nauwe samenwerking met de gastgemeente en het lokale netwerk een inspirerend programma van een dag over waterstof, duurzaam bouwen of tiny houses als nieuwe woonvorm.

Waar vind je het Waterstof Tiny House?

Aa en Hunze – 25 & 26 oktober
Locatie: parkeerterrein bij gemeentehuis in Gieten,  Spiekersteeg 1, 9461 BH Gieten
Klik hier voor meer informatie. 

Coevorden – 10 november
Locatie: Intergas, Coevorden
Klik hier voor meer informatie.

Coronamaatregelen

Voor het programma houden we ons aan de dan geldende corona-maatregelen. We zetten het evenement zo flexibel op dat we het kunnen aanpassen zodra de maatregelen worden verscherpt, of juist versoepeld.

Op dit moment gaan we voor fysieke bijeenkomsten uit van de volgende voorwaarden:

  • Maximaal 50 bezoekers per sessie buiten/ binnen (binnen mitst ruimte het toelaat)
  • Gezondheidscheck bij binnenkomst
  • Vaste zitplaatsen
  • Op 1,5-meter afstand van elkaar
  • Gebruik van mondkapjes.
Mede mogelijk gemaakt door
Relevant nieuws
Meer evenementen in deze categorie