Bedrijven

Voor de koplopers

Samen klaar voor de nieuwe wereld van energie! Dat is waar we met het Energy College voor staan. En daar hebben we jou ook voor nodig. Want met elkaar kunnen we bouwen aan een community waar volop kennis, nieuwe vakmensen, innovatie en een netwerk aanwezig is.

Het Energy College is een samenwerkingsverband tussen de noordelijke provincies, onderwijsinstellingen en tal van bedrijven die gespecialiseerd zijn in (nieuwe) energie. Bouw jij met ons mee aan een nieuwe wereld?

De beste vakmensen voor jouw bedrijf

Heb je een uitdagend project en wil je graag gebruikmaken van de expertise van nieuwe vakmannen en -vrouwen? Of ben je op zoek naar nieuwe (tijdelijke) medewerkers en/of stagiaires? Het Energy College geeft met de Community of Practice toegang tot een poule van toppers die direct voor je aan de slag kunnen. Vandaar dat we het voor jou mogelijk hebben gemaakt om vacatures te delen.

Kennis en innovatie

De veranderingen in de wereld van energie vragen om nieuwe kennis, kunde en vaardigheden. Ook dat vind je in de Community of Practice. De juiste mensen of bedrijven die je kunnen helpen bij projecten of vraagstukken rondom nieuwe energie.

Daarnaast is de Community of Practice dé perfecte plek waar nieuwe projecten ontstaan en waar je de juiste studenten vindt met wie je samen innovatieve oplossingen kunt realiseren.

Exclusief netwerk

Het Energy College bestaat uit een enorm groot netwerk van (nieuwe) vakmensen, deskundigen, opleiders en innovatieve voorlopers die zich verenigen in de Community of Practice. Voor jou is dit dé online plek om nieuwe werknemers, stagiaires en gelijkgestemden te ontmoeten.

In onze agenda zie je ook alle georganiseerde evenementen, lezingen en andere bijeenkomsten bij jou in de buurt. Kom een keer langs, deel je kennis en ervaring en leer mensen kennen die zich ook hard maken voor de energietransitie.