Docenten

De verbinding tussen onderwijs en praktijk

Samen klaar voor de nieuwe wereld van energie! Dat is waar we met het Energy College voor staan. En daar hebben we jou ook voor nodig. Want jij bent die onmisbare schakel tussen onderwijs en praktijk. De verbindende factor die de beste vakmannen en -vrouwen van Noord-Nederland en daarbuiten opleidt.

Het Energy College is een samenwerkingsverband tussen de noordelijke provincies, onderwijsinstellingen en tal van bedrijven die gespecialiseerd zijn in (nieuwe) energie. Bouw jij met ons mee aan een nieuwe wereld?

Toegang tot kennis en innovatie

De veranderingen in de nieuwe wereld van energie gaan hard. Zo hard dat bedrijven en onderwijs samen moeten werken om de beste vakmannen en -vrouwen op te kunnen leiden die beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden.

Maar dat is niet alles. Wist je namelijk al dat jij ook nieuwe kennis kunt opdoen? Kunt netwerken met de meest innovatieve bedrijven? Mag meewerken aan projecten? En met gelijkgestemden kan werken aan een nieuwe wereld van energie? Energy College geeft je toegang tot die kennis, dat netwerk en de nieuwste technieken: in de Community of Practice.

De kans om te netwerken

De Community of Practice leent zich perfect om nieuwe connecties op te doen. Zie het als LinkedIn, maar dan exclusief voor specialisten uit de energiebranche. Je hebt de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten en van elkaar te leren en nieuwe kennis en ervaring op te doen. Zo kun je helemaal meegaan in de nieuwste ontwikkelingen.

Voor jouw studenten

Studenten zijn de toekomst. Het is onze taak om hen te kunnen voorzien van de beste kennis en toegang te bieden tot de nieuwste ontwikkelingen. Daarom bieden we studenten de kans om mee te werken aan innovatieve oplossingen in samenwerking met bedrijven. Daarnaast hebben studenten 24/7 toegang tot de nieuwste kennis, vacatures en events in de Community of Practice. Energy College is met de Community of Practice dus eigenlijk de brug tussen student en bedrijf. Help je ook mee studenten te linken aan het bedrijfsleven?