Studenten maken kennis met de nieuwste bouwtechnieken

Afbeelding - Studenten maken kennis met de nieuwste bouwtechnieken

‘Vandaag maken jullie kennis met ons bedrijf en de nieuwste technieken in de bouwsector’, vertelt Johan Keuning van Friso Bouwgroep. ‘Ook gaan jullie een Virtual reality-ervaring beleven’. Dertien studenten Vakman bouw niveau 2/3 en BBL/BOL brachten vrijdag 28 augustus 2020 een coronaproof bezoek aan Friso Bouwgroep in Sneek. Ze maakten, onder begeleiding van ROC Friese Poort-docent Theo van der Veen, kennis met projecten van het bedrijf en ervaarden de mogelijkheden van virtual reality.  

Ga voor meer informatie over dit Duurzaam Avontuur, georganiseerd en gecoördineerd vanuit Centrum Duurzaam Friesland, naar de website en leer meer over de nieuwste technieken in de bouw zoals Virtual Reality.

Avatar - Energy College EC
Over de auteur
Energy College EC Energy College

Het Energy College is het innovatieve samenwerkingsverband tussen verschillende Noordelijke MBO, ROC en AOC opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe. In het RIF project Gas 2.0 bundelen de scholen in gezamenlijkheid met overheden en het bedrijfsleven hun krachten om de energietransitie en de groei in de energiesector te kunnen waarborgen.

Meer items in deze categorie