Duurzaam mbo

Categorie: Energiebesparing & Duurzaamheid
Afbeelding - Duurzaam mbo
Over deze link

Duurzaam MBO vindt dat duurzame ontwikkeling vanuit kennisdeling en -ontwikkeling en aantrekkelijke carrièreperspectieven voor jongeren structureel geïntegreerd moet worden in het onderwijs en de organisatie van AOC’s en ROC’s in Nederland. Daarom heeft het – samen met mbo voor morgen – het kennisplatform Duurzaam mbo opgericht. Een kennisbank met meet dan 1300 items aan informatie over duurzaamheid in het beroepsonderwijs en in het algemeen. Bijvoorbeeld lesmateriaal voor het keuzedeel ‘Duurzaamheid in beroep’ en verschillende interessante webinars en andere websites.

Op Duurzaam mbo vind je niet alleen een kennisbank, maar ook lesmateriaal, keuzedelen, informatie over de Sustainable Development Goals en een set skills voor circulair bouwen.

Overige activiteiten

Duurzaam mbo probeert duurzame ontwikkeling op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen van jongeren. Daarmee stimuleert en initieert Duurzaam mbo de ontwikkeling van aansprekend lesmateriaal, organiseert wedstrijden, stelt prijzen in en reikt awards uit en verstrekt certificaten.


Bekijk deze link
Meer links in deze categorie