Leerplatform voor de techniek oZone

Categorie: Algemeen Gas 2.0
Afbeelding - Leerplatform voor de techniek oZone
Over deze link

De verbindende schakel tussen mens en techniek

oZone is een gebruiksvriendelijke online leeromgeving, ontwikkeld voor en door technische bedrijven. Op het platform vind je basisleerstof die je direct kunt inzetten voor het opleiden van (nieuwe) medewerkers. Op het platform vind je onder meer het Basisleertraject Waterstoftechnologie, dat in samenwerking met Energy College en bedrijven is ontwikkeld. Op dit moment bestaat het leertraject uit vier modules, dit wordt uitgebreid naar acht modules.

Studenten kunnen het leertraject volgen door een kosteloos account aan te vragen via de website www.ozone.nl. Het betreft hier een persoonlijk account in de open source omgeving.

Docenten kunnen een schoolaccount aanvragen, zodat zij de modules kunnen inzetten voor hun lessen. Via het schoolaccount kunnen studenten worden toegevoegd en is het niet nodig voor studenten om zelf een account aan te maken. Voor het aanmaken van een schoolaccount en een uitleg kan contact worden opgenomen met de oZone-adviseur.

Bedrijven kunnen een bedrijfsaccount aanvragen. Ook voor het bedrijfsaccount geldt dat medewerkers kunnen worden toegevoegd en is het niet nodig voor medewerkers om zelf een persoonlijk account aan te maken.

oZone is kosteloos voor aangesloten bedrijven van A+O Metalektro en OOM. Voor een school- en een bedrijfsaccount kan contact worden opgenomen met de oZone-adviseur.

Contactgegevens:

oZone-adviseur: Eelke Riemersma
e.riemersma@ao-metalektro.nl
(06) 233 13 997


Bekijk deze link
Meer links in deze categorie