Leerplatform voor de techniek oZone

Categorie: Algemeen Gas 2.0
Afbeelding - Leerplatform voor de techniek oZone
Over deze link

oZone is een gebruiksvriendelijke leeromgeving, ontwikkeld voor en door technische bedrijven. Op het platform vind je basisleerstof die je direct kunt inzetten voor het opleiden van (nieuwe) medewerkers. Je maakt in oZone ook gemakkelijk je eigen leermodules. Door het maken van leerpaden, stem je de leerstof af op de functies binnen je bedrijf. Kortom; met oZone wordt leren binnen je bedrijf laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

oZone is kosteloos voor aangesloten bedrijven van A+O Metalektro en OOM.

Voor bedrijven, techneuten én studenten

oZone is een kennisplatform dat met ervaring en kennis vanuit de sector is opgebouwd en is toegankelijk voor iedere huidige of toekomstige technisch professional. Met oZone word je beter in je vak!

De bibliotheek

De onderwerpen in de bibliotheek worden ontwikkeld door de bedrijven uit de sector en onze onderwijskundige contentontwikkelaars. Bij de bedrijven zit namelijk de kennis en praktijkervaring die nodig is om e-learning te maken die aansluit bij alle medewerkers in de techniek. De onderwerpen zijn daardoor niet alleen geschikt voor de beginnende medewerker in de techniek, maar ook voor de gevorderde. De constante samenwerking met de bedrijven zorgt voor onderwerpen van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen bedrijven ook hun zelf ontwikkelde onderwerpen delen met de bibliotheek. Zo is het platform constant in ontwikkeling.


Bekijk deze link
Meer links in deze categorie