Friese mbo-opleidingen voorbeeld voor rest van het land

Afbeelding - Friese mbo-opleidingen voorbeeld voor rest van het land

”Die boodschap brengt minister van onderwijs Ingrid van Engelshoven maandag bij haar bezoek aan ROC Friese Poort en ROC Friesland College. Friesland kent het laagste aantal voortijdig schoolverlaters op het mbo, is toonaangevend bij begeleiding van studenten die extra hulp nodig hebben, door de samenwerking in Noord-Nederland in het Energy College worden duizenden vakmensen geschoold in duurzame innovaties en met name de Friese Poort loopt voorop op bij het ontwikkelen van goed burgerschap.” Aldus de Leeuwarder Courant.

Wil je het hele bericht lezen en waarom de zogenoemde ‘groenpluk’ een gevaar kan zijn? Bekijk het bericht via de Leeuwarder Courant.

Bron: Leeuwarder Courant.

Avatar - Energy College EC
Over de auteur
Energy College EC Energy College

Het Energy College is het innovatieve samenwerkingsverband tussen verschillende Noordelijke MBO, ROC en AOC opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe. In het RIF project Gas 2.0 bundelen de scholen in gezamenlijkheid met overheden en het bedrijfsleven hun krachten om de energietransitie en de groei in de energiesector te kunnen waarborgen.

Meer items in deze categorie