Webinar Aangepaste Regelgeving Energieprestatie Gebouwen

Afbeelding - Webinar Aangepaste Regelgeving Energieprestatie Gebouwen

Wat betekent de gewijzigde regelgeving ‘Energieprestatie gebouwen’ voor jouw bedrijf?

Vanaf begin 2022 worden verschillende geactualiseerde onderdelen van het Stelsel Energieprestatie van gebouwen (EPG) beschikbaar gesteld aan de markt.

Sinds het Stelsel EPG op 1 januari 2021 van kracht werd, zijn kleine aanpassingen en verduidelijkingen verwerkt in bepalingsmethode NTA 8800, opnameprotocollen en BRL-en. In samenwerking met het ministerie van BZK worden begin 2022 nieuwe versies of wijzigings- en interpretatiedocumenten gepubliceerd bij NTA 8800, de opnameprotocollen en de BRL’en van het stelsel.

Energieprestatieadviseur Hilco Pekel geeft een informatief webinar over de wijzigingen en wat deze voor jouw bedrijf betekenen. Waarom is het zo belangrijk om op de hoogte te zijn en welke risico’s zijn er? Vervolgens maken we een praktische vertaling naar je eigenpraktijk.

Wanneer?

Vanaf 26 januari is het webinar online beschikbaar en bovendien gratis. Wil je de link naar het webinar in je mailbox ontvangen? Klik dan hier om je aan te melden. Weet je iemand voor wie dit webinar interessant is? Stuur deze uitnodiging dan graag door.

Avatar - Energy College EC
Over de auteur
Energy College EC Energy College

Het Energy College is het innovatieve samenwerkingsverband tussen verschillende Noordelijke MBO, ROC en AOC opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe. In het RIF project Gas 2.0 bundelen de scholen in gezamenlijkheid met overheden en het bedrijfsleven hun krachten om de energietransitie en de groei in de energiesector te kunnen waarborgen.

Meer items in deze categorie