Friso Steegstra van ThermoNoord: ‘Om een woning te verduurzamen moet je een bepaalde volgorde aanhouden’

Afbeelding - Friso Steegstra van ThermoNoord: ‘Om een woning te verduurzamen moet je een bepaalde volgorde aanhouden’

‘Om een woning te verduurzamen moet je een bepaalde volgorde aanhouden’, vertelt Friso Steegstra, accountmanager bij ThermoNoord, specialist op het gebied van airconditioning, warmwater en luchttechniek. ‘Vandaag leg ik jullie uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.’ Twaalf eerstejaarsstudenten Installatie, Electro en Mechatronica van ROC Friese Poort brachten woensdag 26 augustus een coronaproof bezoek aan ThermoNoord in Gorredijk. Daar kregen ze informatie over duurzame techniek, evenals een rondleiding door het bedrijf en bijbehorende duurzaamheidscentrum.

Benieuwd naar wat de studenten tijdens het bezoek hebben geleerd? Lees het hele artikel via de website van Centrum Duurzaam Friesland.

Avatar - Energy College EC
Over de auteur
Energy College EC Energy College

Het Energy College is het innovatieve samenwerkingsverband tussen verschillende Noordelijke MBO, ROC en AOC opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe. In het RIF project Gas 2.0 bundelen de scholen in gezamenlijkheid met overheden en het bedrijfsleven hun krachten om de energietransitie en de groei in de energiesector te kunnen waarborgen.

Meer items in deze categorie