Masterclass ‘Waterstof in de praktijk’ flink in de belangstelling

Afbeelding - Masterclass ‘Waterstof in de praktijk’ flink in de belangstelling

Dus vrijdag 6 maart is het zover: docenten en andere geïnteresseerden van mbo-instellingen in Noord-Nederland krijgen de mogelijkheid om zowel hun theoretische als praktische kennis op het gebied van waterstof (verder) uit te breiden. In samenwerking met I-EM Delft, een voorloper op het gebied van waterstof in het onderwijs, hebben we een studiedag opgezet. 

Alle beschikbare plekken waren binnen no-time ingevuld. Vijftien deelnemers hebben zich sinds de voorinschrijving vanaf 5 februari aangemeld.

Om te inventariseren of een tweede ronde op een nog vast te stellen dag interessant is, kun jij je gegevens achterlaten bij Michel Karsten, Opleidingsmanager Techniek Drenthe College (M.Karsten@drenthecollege.nl).

Op basis van die lijst en de eerste ervaringen informeert Michel iedereen die zijn of haar gegevens heeft achtergelaten over een mogelijke extra datum.

Avatar - Energy College EC
Over de auteur
Energy College EC Energy College

Het Energy College is het innovatieve samenwerkingsverband tussen verschillende Noordelijke MBO, ROC en AOC opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe. In het RIF project Gas 2.0 bundelen de scholen in gezamenlijkheid met overheden en het bedrijfsleven hun krachten om de energietransitie en de groei in de energiesector te kunnen waarborgen.

Meer items in deze categorie