Masterclass ‘Waterstof in de praktijk’ flink in de belangstelling

12 februari 2020

De productie, opslag en toepassingen van waterstof komen in toenemende mate ook in ons werkgebied. Als dé onderwijspartner in de regio zullen we hierop in moeten spelen.

Dus vrijdag 6 maart is het zover: docenten en andere geïnteresseerden van mbo-instellingen in Noord-Nederland krijgen de mogelijkheid om zowel hun theoretische als praktische kennis op het gebied van waterstof (verder) uit te breiden. In samenwerking met I-EM Delft, een voorloper op het gebied van waterstof in het onderwijs, hebben we een studiedag opgezet. 

Alle beschikbare plekken waren binnen no-time ingevuld. Vijftien deelnemers hebben zich sinds de voorinschrijving vanaf 5 februari aangemeld.

Om te inventariseren of een tweede ronde op een nog vast te stellen dag interessant is, kun jij je gegevens achterlaten bij Michel Karsten, Opleidingsmanager Techniek Drenthe College (M.Karsten@drenthecollege.nl).

Op basis van die lijst en de eerste ervaringen informeert Michel iedereen die zijn of haar gegevens heeft achtergelaten over een mogelijke extra datum.