Ben jij die energieprofessional die de wereld een beetje mooier maakt?

Afbeelding - Ben jij die energieprofessional die de wereld een beetje mooier maakt?

De energietransitie vraagt om innovatieve werknemers met nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden. Ben jij dit? Sluit je dan aan bij Energy College. Samen met bedrijven, het mbo en (toekomstige) professionals op naar de nieuwe wereld van energie.

Hoe kun jij je aansluiten?

Ben je een bedrijf en wil jij je net als de meer dan 50 andere bedrijven uit Noord-Nederland aansluiten bij het initiatief Gas 2.0? Je kunt dan contact opnemen via communicatie@energycollege.org óf door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Ben je een student en benieuwd of er in jouw regio energieonderwijs wordt aangeboden? Check het bij één van de aangesloten mbo-scholen in jouw buurt: Drenthe College, Noorderpoort, Alfa-College, Friesland College, Terra MBO, Nordwin of Friese Poort College.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is Energy College

Avatar - Energy College EC
Over de auteur
Energy College EC Energy College

Het Energy College is het innovatieve samenwerkingsverband tussen verschillende Noordelijke MBO, ROC en AOC opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe. In het RIF project Gas 2.0 bundelen de scholen in gezamenlijkheid met overheden en het bedrijfsleven hun krachten om de energietransitie en de groei in de energiesector te kunnen waarborgen.

Meer items in deze categorie