Samenwerking tussen studenten ROC Friese Poort en partner van Gas 2.0, Strukton

Afbeelding - Samenwerking tussen studenten ROC Friese Poort en partner van Gas 2.0, Strukton

Studenten Smart Energy van ROC Friese Poort ontdekken hun toekomstige werkveld bij Strukton Worksphere, partner van Gas 2.0 sinds 2020.

‘Met deze online gastles willen we onze studenten Smart Energy een concreter beeld geven van hun toekomstige werkzaamheden’, vertelt Astrid de Jonge van ROC Friese Poort. ‘Normaal gesproken gaan we met onze studenten bij de deelnemende bedrijven langs. Of ze komen bij ons op school’. Dinsdag 16 februari 2021 bracht Strukton Worksphere online in beeld dat het bedrijf actief is op het gebied van duurzaamheid, innovatie, verminderen gasverbruik, slim en groen. ‘Dat betekent dat je binnen ons bedrijf je eigen pad kunt kiezen door de vele specialisaties’, geeft Emma Rijpstra van Strukton Worksphere aan.

Verder lezen? Check de website van Centrum Duurzaam.

Avatar - Energy College EC
Over de auteur
Energy College EC Energy College

Het Energy College is het innovatieve samenwerkingsverband tussen verschillende Noordelijke MBO, ROC en AOC opleidingen in Friesland, Groningen en Drenthe. In het RIF project Gas 2.0 bundelen de scholen in gezamenlijkheid met overheden en het bedrijfsleven hun krachten om de energietransitie en de groei in de energiesector te kunnen waarborgen.

Meer items in deze categorie